Winterservice 2019/2020

29 september 2019 ,

Het seizoen 2019 loopt weer op zijn einde en de schepen gaan weer in de winterberging. Allerlei vragen, zeilen aanschaffen en onderhoud, wel of geen winterdekzeil, canvas werk vele vragen waar wij u bij kunnen helpen.

Achterstallig onderhoud lijd vaak tot hogere kosten. Problemen op tijd oplossen betekent een zorgeloos nieuw seizoen. Wij hebben meer dan 35 jaar ervaring in het zeilmaken/watersport.
 
Het is belangrijk om uw zeilen regelmatig te controleren zeker als de zeilen weer goed gebruikt zijn. De zomer 2019 was weer een mooie zomer waar veel gezeild is. Nu de winter komt is het de tijd om uw zeilwerk te controleren. Wij kunnen dat voor u geheel verzorgen, nieuwe zeilen, kappen, voor het controleren en wassen van de zeilen is het nu zeker de aangewezen tijd, wij informeren u graag hierover. 
 
Zwaan Sails heeft in het verleden regelmatig schepen getuigd, wij verzorgen nu ook de controle en eventuele vervanging van uw verstaging. Ook uw lopend want kunnen wij voor u verzorgen, wij werken uitsluitend met kwaliteits touw. Wij kunnen het leveren met of zonder splitsen en met div. sluitingen, in de winter verzorgen wij het splitsen als service tot 1 maart. Op al het touwwerk geven wij standaart 10% korting.
 
Heeft u problemen met uw dekinrichting wij kunnen u daarmee helpen. Wij leveren alle merken beslag en tracksystemen voor de mast. Voor special mastbeslag hebben wij de kennis in huis om het naar wens te maken. 

Het voordeel van een goed werkend dek is, geen ergenis onder het zeilen, en het verhoogd uw zeilplezier en veiligheid. Daarom is het zo belangrijk om alles goed voor elkaar te hebben, zodat u in het nieuwe seizoen weer veilig met uw schip het water op gaat. Veel problemen zijn te herleiden naar achterstallig onderhoud, laat het u in ieder geval niet overkomen.